Gräv och Markarbete i Vaxholm

Vi utför små eller stora uppdrag i Stockholms Norrort. Kontakta oss om du behöver erfaren hjälp med anläggning av pool, vatten, avlopp eller dränering.

Kontakta oss

Våra tjänster

Vi på Vaxholmsmark har över 20 års erfarenhet av gräv- och markarbeten. Vi hjälper framförallt privatpersoner, men även företag och bostadsrättsföreningar med allt från tomtplanering, enskilda avlopp, minireningsverk och rivning av byggnationer, förberedelse kring pool m.m. Vi har erfaren och utbildad personal och erbjuder helhetslösningar för dig som kund och vi jobbar alltid i tätt samarbete med dig för att uppnå de bästa resultaten.

  • Förbereder husgrunder
  • Mark-och tomtplaneringar
  • Snöröjning
  • Förberedande arbete för pool
  • Rivning av hus och andra byggnader
  • Finplanering av tomt
  • Dränering dagvatten
  • Vatten och avlopp - både kommunalt och enskilda VA-arbeten
  • Reningsverk

Certifiering och försäkring

Vi är medlemmar i ME Maskinentreprenörerna och har genom dem maskinföraravtal med SEKO och vår verksamhet är ordentligt försäkrad. Vi är också medlemmar i Svenskt näringsliv.

ROT-Avdrag

Tänk på att du som privatperson kan använda dig av ROT-avdrag vid vissa gräv- och markarbeten. Läs om vilka arbeten som är godkända och inte godkända för rotavdrag på Skatteverkets hemsida.

Läs mer hos skatteverket

Pool

Då har du kommit rätt! Vi gör förberedande markarbete för poolbygge och samarbetar med bl.a. Folkpool i Arninge.

Markarbeten

Vi är specialiserade på mark- och anläggningsarbeten och kan erbjuda kompletta helhetslösningar. Allt ifrån trädfällning och slyröjning, till rivning av hus samt förberedelse av gjutning för grund.

Dränering

Anlita Vaxholmsmark AB om du är i behov av dränering av fastigheter eller inför en kommande byggnation. Vi har lång erfarenhet båda stora och små dräneringsarbeten.

Vatten & Avlopp

Vi schaktar och installerar vatten och avlopp både till kommunalt vatten samt till egen brunn och avloppssystem. Kontakta oss så hjälper vi till med allt från planering till färdigt uppdrag.

Vad säger våra kunder?

Vi uppskattar jobbet ni gjorde hos oss. Mkt väl utfört på alla sätt. Bra dialog med oss och med Roslagsvatten som också är jättenöjda. Perfekt löpande avstämning. Många hantverkare har mycket att lära av er. Stort tack!

Stefan och Anne-Sofia i Åkersberga

Vi anlitade Vaxholmsmark för dränering av vårat hus och för en tillbyggnad av våran entré. De var kunniga och pålitliga och kom med många bra tips. Vi har stort förtroende för dem och kan varmt rekommendera Vaxholmsmark till andra

Sara och Fredrik - Resarö

Vi upplevde Vaxholmsmark som mycket professionella och idérika. Tack för all hjälp!

Malin och Neil - Resarö

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Vi åtar oss stora som små uppdrag åt privatpersoner, företag eller BRF:er.

Kontakta oss
hCaptcha