Om oss

Erfaren och trygg markentreprenör som utgår från Vaxholm. Vi åtar oss arbeten i hela norrort samt närliggande skärgård.

Kontakta oss

Välkommen till Vaxholmsmark AB

Vi på Vaxholmsmark har över 20 års erfarenhet av gräv- och markarbeten, företaget startade 2012 och firar i år 10 års jubileum. Vi hjälper framförallt privatpersoner, men även företag och bostadsrättsföreningar med allt från tomtplanering, enskilda avlopp, minireningsverk och rivning av byggnationer, förberedelse kring pool m.m. Vi har erfaren och utbildad personal och erbjuder helhetslösningar för dig som kund och vi jobbar alltid i tätt samarbete med dig för att uppnå de bästa resultaten.

Pool

Då har du kommit rätt! Vi gör förberedande markarbete för poolbygge och samarbetar med bl.a. Folkpool i Arninge.

Markarbeten

Vi är specialiserade på mark- och anläggningsarbeten och kan erbjuda kompletta helhetslösningar. Allt ifrån trädfällning och slyröjning, till rivning av hus samt förberedelse av gjutning för grund.

Dränering

Anlita Vaxholmsmark AB om du är i behov av dränering av fastiheter eller inför en kommande byggnation. Vi har lång erfarenhet båda stora och små dräneringsarbeten.

Vatten & Avlopp

Vi schaktar och installerar vatten och avlopp både till kommunalt vatten samt till egen brunn och avloppssystem. Kontakta oss så hjälper vi till med allt från planering till färdigt uppdrag.

Vad säger våra kunder?

Vi uppskattar jobbet ni gjorde hos oss. Mkt väl utfört på alla sätt. Bra dialog med oss och med Roslagsvatten som också är jättenöjda. Perfekt löpande avstämning. Många hantverkare har mycket att lära av er. Stort tack!

Stefan och Anne-Sofia i Åkersberga

Vi anlitade Vaxholmsmark för dränering av vårat hus och för en tillbyggnad av våran entré. De var kunniga och pålitliga och kom med många bra tips. Vi har stort förtroende för dem och kan varmt rekommendera Vaxholmsmark till andra

Sara och Fredrik - Resarö

Vi upplevde Vaxholmsmark som mycket professionella och idérika. Tack för all hjälp!

Malin och Neil - Resarö

Samarbetspartners